CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Cardio Drills 30mins Val
09:00 AM Pump 30mins Val
09:30 AM Boomers 60mins Loredana
10:30 AM Pilates 60mins Cathy
05:30 PM Cardio Fun 30mins Celina
06:00 PM Butts n Gutts 30mins Celina
06:30 PM WERQ 60mins Tyne
Tuesday
Time Class Duration Instructor
05:30 AM Burn and Build 60mins Jennifer
08:30 AM WERQ 60mins Alicia
09:30 AM Burn and Build 30mins Jen B
10:00 AM Cardio Drills 30mins Jen B
10:30 AM Tai Chi 45mins Caroline
04:30 PM Kidz Kan Too 30mins Somer
05:30 PM Cardio Drills 30mins Shalaine
06:00 PM Pump 30mins Shalaine
06:30 PM Zumba 30mins Shalaine
07:00 PM Yoga 60mins Svitlana
Wednesday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM HIIT 30mins Cathy
09:00 AM Barre 30mins Cathy
09:30 AM Yoga: Flow 75mins Jennifer
11:00 AM Strength Core & Balance 60mins Melissa
05:30 PM Burn and Build 30mins Somer
06:00 PM WERQ 60mins Olivia
Thursday
Time Class Duration Instructor
05:30 AM Burn and Build 60mins Jennifer
08:30 AM Pump 30mins Alice
09:00 AM Core/Stretch 30mins Alice
09:30 AM Cardio Drills 30mins Jen B
10:00 AM Butts n Gutts 30mins Jen B
10:30 AM Tai Chi 45mins Caroline
04:30 PM Yoga: Flow 60mins Jennifer
05:30 PM LaBlast 60mins Celina
06:30 PM Barre and Beyond 30mins Svitlana
07:00 PM Yoga: Flow 30mins Svitlana
Friday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Ripped 30mins Cathy
09:00 AM Pilates 30mins Cathy
09:30 AM WERQ 60mins Alicia
10:30 AM Tai Chi 45mins Caroline
Saturday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Cardio Drills 30mins Lynn
09:30 AM Core Fusion 30mins Lynn
10:00 AM Yoga 60mins Cindy
Sunday
Time Class Duration Instructor
09:30 AM Cardio Drills 30mins Lynn
10:00 AM Core Fusion 30mins Lynn
10:30 AM Yogalates 60mins Jennifer